Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

The Tumor Called Marla + 58 koncert

2019-09-20 @ 19:00 - 2019-09-21 @ 00:00

A Kill Monday Management bemutatja:
THE TUMOR CALLED MARLA & 58 TOUR

➽➽➽ THE TUMOR CALLED MARLA ➽➽➽

A The Tumor Called Marla egy budapesti elektro-metál szextett, mely szándékai szerint egy kimért, modern metal gerincre épülő, elektronikus elemekkel fűszerezett műfajt hivatott megteremteni, egy izgalmas, elvont atmoszférába csomagolva. A zenekar 2014 év eleji megalakulását követően 2015-ben készítette el első 7 tételes EP-jét Trance címmel, mely az amerikai Imminence Records disztribúciója alatt látott napvilágot az ismert online felületeken november 27-én, fekete pénteken. Az album kiemelkedően jó kritikákat kapott a kapcsolódó zenei médiában itthon és külföldön egyaránt. 2018 júliusában az Hammer Music Kft., Edge Records gondozásában megjelent első tízszámos nagylemezük, amit Limbo City névre kereszteltek. Az album a HammerWorld magazin mellékleteként látott napvilágot, ezévben pedig elnyerte a Hang-Súly Metal Awards díjat, az “Év Debütáló Albuma” kategóriában.

A zenekar második lemezén – az első album fogadtatásából való tapasztalatokra alapozva – letisztultabb, érthetőbb, és mélyebb dalok szerepelnek, megőrizve a rájuk jellemző fúziós megoldásokat, de ugyanakkor különös figyelmet fektetve a nem szokványos dalszerkezetekre, amiket poppos refrének törnek meg, ezzel is demonstrálva, hogy a rétegzenei és mainstream elemek is nagyon jól meg tudnak férni egymás mellett, egymást kiegészítve, a megfelelő arányokban. A komplex audiovizuális koncepció élőben afféle interaktív színházként működik az izgalmas, egyedi vizualizációival, mely azonnal a zenekar egyik legfontosabb védjegyévé vált. Ezeket az előadásokat a formáció igyekszik kevesebb, de megfelelő technikai körülményeket teremtő fellépéseken prezentálni, érezhetően egyre növekvő közönség előtt. 2018-ban 2 fesztiválos fellépést és egy országos turnét, 2019-ben már egy külföldi miniturnét is maguk mögött tudhatnak, melynek folytatására októberben kerül sor.

A zenekar jelenleg a második nagylemezén dolgozik.

DISTANCES ▶️ http://bit.ly/ttcmdistances
TMESIS ▶️ http://bit.ly/ttcmtmesis
TEMPER TRAP ▶️ http://bit.ly/ttcmtempertrap

FACEBOOK ▶️ http://bit.ly/tumorsquadfb
TWITTER ▶️ http://bit.ly/tumorsquadtw
INSTAGRAM ▶️ http://bit.ly/tumorsquadig
YOUTUBE ▶️ http://bit.ly/tumorsquadyt
SPOTIFY ▶️ http://bit.ly/tumorsquadsp
ITUNES ▶️ http://bit.ly/tumorsquadit

➽➽➽ 58 ➽➽➽

A tavalyelőtt alakult pofátlanul fiatalokból álló csajénekes modern metál triónak a tavalyi évben már számos helyen volt lehetősége megmutatnia magát, köztük az Abaliget Prog Campen és a Metal Halloweenen is. A nevük a Soroksári út 58 szám alatti próbateremkomplexum után jött, ahol is az első próbájuk volt. Rengeteg külső zenei hatás éri a zenekart, amelyekkel egyedülállóan és ízlésesen festik meg a zúzós alapokat progresszív, funky elemekkel, egy koherens masszát alkotva.

TRIP ▶️ http://bit.ly/58trip
WHITE ▶️ http://bit.ly/58white
INVISILE ▶️ http://bit.ly/58invisible

Dunaujvaros

Részletek

Kezdés:
2019-09-20 @ 19:00
Vége:
2019-09-21 @ 00:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/326947277963317/

Helyszín

Kaptár Music Pub
Gyárkapu út 4.
Dunaújváros, 2400 Magyarország
+ Google Térkép