Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szezonzáró Opel Találkozó 2023 – Piknik

szeptember 22 @ 16:00 - szeptember 24 @ 11:00

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az Opelos társadalomnak igenis megvan az igénye egy magas színvonalú, jól szervezett, ugyanakkor baráti hangulatú eseményre ahol minden feltétel adott egy felhőtlen hétvége eltöltéséhez.
Ez a hétvége ugyanis csak az Opelokról és rólatok szól. Nincs más dolgod, mint pénteken begördülni a kempingbe, elfoglalni a szállásodat, vagy a sátorhelyedet, letörölni az út porát szerelmedről, majd egész nap szórakozni a barátokkal és ismerősökkel.
Nincs Opeled? Akkor se keseredj el, hiszen számodra ez a nap ugyanúgy rengeteg élvezetes programot garantál. A sok, egybegyűlt Opel már magában olyan, mint egy privát autókiállítás a szabad ég alatt, friss levegőn. Itt kényelmesen megfér egymás mellett a régi és az új, a rozsdás és a patika állapotú, a gyári és a tuning autó. Nincs irigykedés, csak márkatisztelet, jó hangulat és egy fantasztikus hétvége.
Az Arrabona Opel Team-MOBAK a találkozóját ismét a jól bevált helyszínen, a dunaújvárosi Szalki-Sziget kempingben rendezi meg.
A kemping igényes szállásokkal és szociális helyiségekkel van felszerelve, egyszóval minden adott egy jó Opelos, bulizós hétvége eltöltéséhez. Sátorhelyek korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésre.
Célunk továbbra is egy magas színvonalú, jól szervezett, ugyanakkor baráti hangulatú találkozó lebonyolítása, ahol minden feltétel adott egy felhőtlen hétvége eltöltéséhez.
Kiket várunk? Mindenkit, akinek Opel van a tulajdonában. Ha mindennapi használatú, nem patika, nem tuning , vagy teljesen gyári Opelod van akkor is gyere el. Nálunk nem csak az Opelod a lényeg, hanem a tulajdonosokból álló közösség és baráti társaságok.
Ami vár rád:
– Közösségi sátor
– Biztonsági szolgálat
– Garantált jó hangulat
– Vegytiszta Opelos rendezvény
Parkolás:
Bárhol a kemping területén
Szállás:
Ha csak eljössz napközben, akkor a belépés ingyenes!
Sátorhelyet a kemping recepcióján kell fizetni.
Az árakról részletek a www.szalkisziget.hu honlapon!
Sátorhely gyakorlatilag korlátlanul áll rendelkezésre, elektromos csatlakozási lehetőséggel és rendezett mellékhelyiségekkel, zuhanyzókkal!
Apartman foglalás: Vincze Ágnes
Csak komplett apartman foglalható, ami két szobából áll.
Így ha megosztoznak egy apartmanon, akkor a díj feleződik, mivel mindenki külön szobában alszik!
Apartman árak: www.szalkisziget.hu
Dunaujvaros

Részletek

Kezdés:
szeptember 22 @ 16:00
Vége:
szeptember 24 @ 11:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/203087366035853/

Helyszín

Szalki-sziget
Szalki-sziget
Dunaújváros, 2400 Magyarország
Previous
Az Alkotó