Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szakmai nap: Könyvelőkkel a duális képzésért

2019-11-14 @ 09:00 - 17:00

A városi kamara 2019. november 14-én „Könyvelőkkel a duális képzésért” címmel ingyenes felkészítő-tájékoztató szakmai napot tart a gyakorlati képzést végző szervezetek gazdasági és humán területen dolgozó munkatársai számára.

A program során a résztvevők áttekinthető, praktikus információkat kapnak mindazokról a tudnivalókról, amelyeket a NAV is számon kérhet egy esetleges ellenőrzés során. (A képzőhelyek minősítésével kapcsolatos követelményekről, a tanulószerződésekkel és együttműködési megállapodásokkal összefüggő adminisztratív teendőkről, valamint a tanulók gyakorlati képzésével kapcsolatos normativ állami támogatási lehetőségek minél hatékonyabb felhasználásának módjáról.)

A rendezvény 2019. november 14-én 9 órától a Dunaújvárosi Kamara tanácstermében kerül megrendezésre

(Dunaújváros, Latinovits Zoltán u. 10.)

Előadó: Lizák Istvánné okleveles könyvvizsgáló, a Dunaújvárosi Kamara gazdasági szakértője.

A felkészítést nemcsak azoknak a gazdasági szakembereknek ajánljuk, akik már együttműködő partnereink a duális képzés terén, hanem azon gazdálkodó szervezetek képviselőinek is, akik még csak fontolgatják a gyakorlati képzésbe történő bekapcsolódást, vagy átfogó, hasznos módszertani információkhoz szeretnének jutni a témával kapcsolatosan.

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
2019-11-14
Időpont:
09:00 - 17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara
Latinovics Zoltán utca 10.
Dunaújváros, 2400 Magyarország