Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Peca Foci Amatőr Kispályás kupa

2019-06-22 @ 08:00 - 15:00

Maximum 8 csapat nevezését fogadjuk el nevezési sorrendben a második alkalommal kiírt Peca Foci Amatőr Kispályás kupára. Az amatőr kispályás labdarúgó torna 2018. június 22.-én kerül megrendezésre a Szalki- sziget füves területén a hagyományörző eseményen a III. Horgász- és Halászléfőző Verseny szervezésében, melyet szövetségünk a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség rendez az amatőr kispályás csapatok számára.

Fontos információ, hogy a focikupára olyan csapatnevekkel lehet jelentkezni, amely a horgászathoz vagy a vízi-világhoz köthető vagy halételhez kapcsolódó szó, ilyen például a Foci Csuka, Ponty FC, Ebihal, Szerencsés Guppi, Horgászbot vagy éppen a Harcsapaprikás. Egy csapatban maximum 10 főt lehet nevezni és 4 + 1 játékos lehet a pályán csapatonként. A mérkőzések a Szalki – sziget füves területén kerülnek megrendezésre reggel 8.00 órától délután 15.00 óráig. A nevezett 8 csapatot 2 négyes csoportba sorsoljuk ki. A csoportokon belül körmérkőzések döntik el a csoporthelyezések sorsát. A csoport negyedik helyezettjei a 7. helyért, a csoport harmadik helyezettjei, pedig az 5. helyért küzdenek meg.

A csoport első és második helyezettjei keresztmérkőzést játszanak, a vesztesek a 3. helyért, míg a győztesek a II. Peca Kupa kupáért küzdenek meg egymással. Ahogyan megszokhatták a csapatok az első három csapatot kupával és éremmel díjazzuk, valamint a legjobb kapust, játékost és gólkirályt a Nap Pillanatát és a DLSZ + díjra jogosultakat emlékplakettel jutalmazzuk.

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
2019-06-22
Időpont:
08:00 - 15:00
Esemény kategória:

Helyszín

Szalki-sziget
Szalki-sziget
Dunaújváros, 2400 Magyarország
+ Google Térkép