Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Omega Diatribe | Misfit River koncert

szeptember 18 @ 19:00 - szeptember 19 @ 03:00

Rendhagyó groove metal est a Kaptár Music Pub falai között, a budapesti extreme groove metalban utazó OMEGA DIATRIBE IV., Metanoia címre hallgató lemezének bemutató turnéja keretein belül. Vedégük pedig a dunaújvárosi Melodeath/Core/Groove metal Misfit River zenekar.
Kötelező program a Dunaújvárosban és környékén tanyázó underground metal arcoknak.
▶ OMEGA DIATRIBE:
Az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a budapesti Omega Diatribe zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2013-ban a debütáló Iapetus c. lemezükkel. Az ezt követő Abstract Ritual c. lemezük csak megerősítette a pozíciójukat a hazai szcénában, Kevin Talley-vel (ex-Suffocation/Six Feet Under/Chimaira) a dobok mögött.
Számtalan hazai és európai turné után a zenekar tavaly megjelent Trinity című harmadik lemeze nem kisebb porduceri név szárnyai alatt készült, mint a dán Tue Madsen-é (Meshuggah/Ektomorf/Suicide Silence), akinek kiváló munkája végett a zenekar első helyen landolt az ‘Év legjobb stúdióprodukciója’ kategóriában a HangSúly Zenei Díjon, továbbá elnyerték az ‘Év koncertzenekara’ titulust is. Aki koncertjükön jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp a Kaptár koncert esetében sem, ahol többek között a szeptember 4-én megjelenő Metanoia lemez dalait fogják bemutatni!
∎ Weboldal:
http://www.omegadiatribe.com
∎ Facebook:
https://www.facebook.com/omegadiatribe

∎ Instagram:
https://www.instagram.com/omegadiatribeofficial

▶ MISFIT RIVER:
2013-ban alakult Melodeath/Core/Groove metal zenekar Dunaújvárosból.
∎ Facebook:

https://www.facebook.com/misfit.river
Dunaujvaros

Részletek

Kezdés:
szeptember 18 @ 19:00
Vége:
szeptember 19 @ 03:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/2722469937997738/

Helyszín

Kaptár Music Pub
Gyárkapu út 4.
Dunaújváros, 2400 Magyarország