Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

LoveYourBelly hasizomregeneráló tréning Zsuzsival

2023-07-20 @ 14:00 - 17:00

|Ismétlődő Esemény (Az összes)

One event on 2023-08-24 at 2:00pm

One event on 2023-09-07 at 2:00pm

One event on 2023-09-21 at 2:00pm

One event on 2023-10-19 at 2:00pm

One event on 2023-11-09 at 2:00pm

One event on 2023-11-16 at 2:00pm

One event on 2023-12-14 at 2:00pm

A szétnyílt hasizom amilyen rosszul hangzik, olyan nagy problémákat okozhat, DE jó hír, hogy olyan könnyen is orvosolható műtéti beavatkozás nélkül!
Neked se vizsgálták a pocidat a várandósság óta?
Nem vagy egyedül! Sokan nem is tudnak róla, hogy ez rejlik a köldöksérvük, a szűnni nem akaró hátfájásuk vagy éppen a szülés után megmaradt terheshas problémája mögött, mert erősen aluldiagnosztizált jelenségről van szó. Arról nem is beszélve, hogy természetesnek vesszük, hogy aki nem olyan szerencsés, annak már sosem lehet olyan hasa, mint szülés előtt volt, és már-már azt is, hogy a derék- és hátfájás a mindennapi élet velejárója. És hogy nincs más megoldás, mint a hasplasztika. De ez nem igaz!
Kezdjük az elején! Mi is az a szétnyílt hasizom (rectus diastasis)?
A hasfalat középen egy vastag, függőlegesen végigfutó tömöttrostos kötőszövet, a line alba zárja. Ennek a szövetnek nagyon erős a szakítószilárdsága, mégis vannak élethelyzetek, amikor megnyúlni, elvékonyodni kényszerül. Ilyen élethelyzet például a várandósság, amikor a baba növekedéséhez a helyet a hasüregben többek között az izom- és a kötőszövetek lazulása, nyúlása biztosítja. A szülést követően pedig a linea alba nem képes minden esetben visszanyerni eredeti szélességét és vastagságát, melynek következtében az egyenes hasizmok oldalra csúszva maradnak és egy rés keletkezik a hasfal közepén. A várandósságnál mindig szétnyílik a hasizom, de nem feltétlenül csak a már gyermeket vállalt nők problémája a rectus diastasis: gyakorlatilag BÁRKIT érinthet, kortól és nemtől függetlenül. A szétnyílásnak köszönhetően a has izmai csak megfelelő edzéstechnikával fejleszthetőek, melyet a LoveYourBelly tanfolyamokon tanítunk meg az érdeklődőknek.
Mik a tünetek?
Ha szétnyílik a hasizom, akkor az nem marad rejtve. Először esztétikai problémaként jelenik meg, amikor például még 6 hónappal a szülés után is “terheshasunk” van és átadják a helyet a villamoson, vagy hiába edzünk szorgosan, a hasi terület valahogy sehogyan sem akar erőre kapni. És ha nem kezdünk el vele foglalkozni, akkor az esztétikai problémákon túl hamar szembesülni fogunk az egészségügyi tényezőkkel is, a mindennapos hátfájdalmakkal és a kismedence izomzatának meggyengülésével. Köldök-, hasfali-, rekesz –, gerinc- és lágyéksérvhez, illetve gátizom problémáknál kiegészítő terápiaként is javasolt. Segít az ülőmunka miatt kialakult hanyag testtartáson is.
A csoportos tréningen maximum 6 fő vehet részt!
Ha kérdésed van, tedd fel bátran! 🙂
A tanfolyam ára 12.000 Ft, amely magában foglalja
– a tanfolyamot,
– az elméleti részt és gyakorlatok fényképes leírását tartalmazó tananyagot pdf-ben
– az órán mért adataid és a fontos tudnivalókat személyre szabottan neked
– és egy személyes konzultációt vagy gyakorló órát
JELENTKEZNI itt tudsz: https://4mom.booked4.us/public
A jelentkezéskor megadott e-mail címedre küldöm a tudnivalókat 1-2 nappal a tréning előtt.
A tréning díját előre bankkártyával tudod rendezni: https://www.4mom.hu/product/4momszu004/
A nálam végzett tanítványok bekerülnek a zárt csoportomba, ahol további ötletekkel, gyakorlatokkal segítem a haladást, és egymást motiváljuk a rendszeres gyakorlásra!
A titok egyszerűen az, hogy a módszert be kell építeni a mindennapi rutinba. 🙂
Ismétlés: 8000 Ft (ha már voltál tréningen, de újra szeretnél jönni.)
*A tréninget igyekszem adott hónap harmadik csütörtökjére időzíteni. Ez alól kivétel az augusztus és a december.
Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
2023-07-20
Időpont:
14:00 - 17:00
Esemény kategória:

Helyszín

4MOM
Bercsényi u 2.
Dunaújváros, Fejér 2400 Magyarország