Események betöltése

« Összes Események

Közönségtalálkozó és filmvetítés Koltai Róberttel

november 6 @ 18:00 - 20:00

Közönségtalálkozó és filmvetítés Koltai Róberttel, a KULTIK Dunaújváros moziban! Beszélgetés a film író-rendező-főszereplőjével Koltai Róberttel.Röviden a filmről:
Vitt Péter miniszter az a fajta férfi, akit a nők legtöbbje kíván magának – de csak addig, amíg meg nem kapja. Okos, sármos, és mindig talpra esik mint a macska, inspirálják a nagy kihívások, a napi megmérettetés. Mellesleg ő az Országház Don Juanja. Az aktuális “kihívás” neve Marosi Tünde, és természetesen gyönyörű. Foglalkozását tekintve viszont az ellenzék vezérszónokának titkárnője.
Vitt csaknem egy időben érkezik meg a szállodába Tündével, és a miniszter rögtön a tettek mezejére lépne. Az ellenzéki vezérszónok titkárnője kicsit izgul: nem elég, hogy életében először lépne félre, ráadásul mindjárt egy kormánytaggal… A miniszter közben megrendeli a szükséges kellékeket (pezsgőt, epret és kaviárt), és az ágyon várja a fürdőszobában vetkőző Tündét. A szobapincér megérkezéséig van egy kis idő: Tünde az ablakhoz lép, hogy a kilátásban gyönyörködjék. Hihetetlen panoráma tárul a szeme elé: a Kossuth Lajos utca, a Puskin Mozi és… egy halott az ablak sarkában!

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
november 6
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategória:

Helyszín

Dózsa Mozicentrum
Dózsa György tér 1.
Dunaújváros, 2400 Magyarország