Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

IX. Farsang Kupa Amatőr kispályás labdarúgó torna

február 15 @ 08:00 - 16:00

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség farsang alkalmából újra pályára hívja az amatőr kispályás labdarúgókat 2020. február 15-én szombaton az Arany János Iskola sportcsarnokába. A tornára a DLSZ Markó Lajos Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság III és IV. osztályában szereplő csapatok, játékosok nevezhetnek. A tornára 8 csapat jelentkezést fogadjuk el, akiket két 4-es csoportba sorsolunk ki. Az első két csapat a döntőbe jutásért küzd meg, míg a csoport 3. az ötödik a 4. helyezett pedig a hetedik helyért fog játszani. A döntőbe jutás vesztesei a dobogó harmadik fokáért játszanak, a győztesek pedig az aranyérem megszerzéséért fognak megküzdeni a zárómérkőzésen!

Szövetségünk, Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával az első, második és harmadik helyezett csapatnak díszoklevelet, kupát és érmet ad át a díjkiosztó ünnepségen, valamint a szövetség szakemberei a legjobb játékost, a legjobb kapust és a torna gólkirályát egy-egy serleggel díjazza a nap végén, valamint a DLSZ+ és a Miklós István díjat (vagyis “A Nap Pillanata” díjat) is átadja az arra jogosult személynek vagy csapatnak!

A torna az Arany János Általános iskola sportcsarnokában lesz megrendezve reggel 08:00 órától délután 16:00 óráig, ahová várjuk a szurkolókat, nézőket. Természetesen a sportrendezvény ingyenesen tekinthető meg.

Várjuk a csapatok jelentkezését!

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
február 15
Időpont:
08:00 - 16:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/581361936043633/

Helyszín

Arany János Általános Iskola
Március 15. tér 5-6.
Dunaújváros, 2400 Magyarország