Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

III. Adventi Foci Kupa

2019-12-08 @ 11:00 - 13:00

III. Adventi Foci Kupa
Esemény ideje: 2019. december 8. vasárnap 11:00

III. Adventi Foci Kupa – Családok Átmeneti Otthona
A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség immár harmadik alkalommal szervezi meg az Adventi Foci Kupát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A rendezvény célja egy vidám hangulatú jótékonysági torna lebonyolítása, támogatva az Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona munkáját. Boross Balázs és csapata nap, mint nap segítséget nyújt a szociálisan rászoruló családok számára.

A gyermekek ismét három csoportban mérhetik össze tudásukat, akik ez alkalommal sem távoznak élmények és meglepetések nélkül a pályáról. A rendezvény főtámogatója, Kocsis Tamás a mérkőzések után személyre szabott ajándékokkal kedveskedik a résztvevő gyerekeknek. Természetesen kupákat és érmeket is kapnak sikereik elismeréséül a résztvevők. A reggeli finomságokról pedig a Széchenyi Pékség gondoskodik. A szövetség köszönettel tartozik, hogy ismét hozzájárulnak a jótékonysági eseményhez.

Szilágyi Zsuzsanna Útkeresés Segítő Szolgálat Családok Átmeneti Otthona szakkondozó: Idén 3. alkalommal kapunk meghívást a DLSZ által szervezett Adventi Kupára, mellyel a Családok Átmeneti Otthonának hátrányos helyzetű gyermekeit támogatják. Örömmel éltük meg, hogy ismét megrendezésre kerül a már szinte hagyománnyá váló esemény. Ilyenkor mindig egy nagyon lelkes összmunka és készülődés veszi kezdetét. Ezúttal is magas létszámmal érkezünk a rendezvényre, melyet nagyon buzgón várnak a gyermekek. Többük már nem először vesz részt a kupán, így szívesen mesélnek társaiknak korábbi élményeikről. Az eddigi évekhez hasonlóan nagy érdeklődés övezi a programot, egyaránt a gyermekek és a szüleik részéről is. Ez ott is megmutatkozik, hogy ebben az évben is megrendezésre kerül egy barátságos mérkőzés, melyen a DLSZ munkatársai és az otthon dolgozói mérkőzünk meg egymással. Több szülő jelezte, hogy szívesen pályára lépnének velünk, ezzel erősítve csapatunkat. Biztosak vagyunk abban, hogy az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan szeretetteljes légkör és színes programok várnak bennünket az Adventi Kupán. Köszönjük a DLSZ kollégáinak Dénes Nikinek, Dudar Katinak és Szűcs Vivinek, valamint Petrás Gábornak, illetve a program további főtámogatóinak a Pizza Paradisenak és a Széchényi Pékségnek a támogatásukat és munkájukat.

Kocsis Tamás az Advent Kupa főtámogatója: Már második alkalomal vagyok az adventi kupa főtámogatója, hiszen tavaly is megígértem, ha tehetem jövőre is támogatni fogom ezt a rendezvényt. Szava tartó ember vagyok és családommal fontosnak tartjuk, hogy másokon segítsünk, jótékonykodjunk! Az ünnepek közelettével szeretnénk ezeknek a pici gyerekeknek örömet okozni és egy picit feledtetni velük jelen helyzetüket. Természetesen személyesen is kilátogatunk a rendezvényre, hiszen nagyon fontosnak tartom, hogy találkozhassunk velük és egy pár jó szóval támogassuk őket. A rengeteg ajándékon kívül természetesen viszünk friss és ropogós Paradise pizzát is, amit majd együtt jóízűen elfogyasztunk a torna vègén. Sok sikert kívánok a csapatoknak és a gyerekeknek a DLSZ-nek pedig jó szervezést kívánok!

További információ a rendezvényről:
Időpont: 2019. december 8. vasárnap 11:00 – 13:30
Helyszín: Dunaújváros Sportcsarnok kisterem – Dunaújváros, Eszperantó út 2. – 4.
Főtámogató: Paradise Pizzéria, Dunaújváros
Támogató: Széchényi Pékség, Alba Fructus Kft, Tourinform Iroda
Rendező: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség
Résztvevők: 5 meghívott csapat
Minden gyerek: Csokis bejglit, kürtös kalácsot, friss ropogós pizzát és ajándékot kap
Adventi foci kupa díjazása:
1. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
2. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
3. hely: kupa + 12 darab érem + díszoklevél
DLSZ + díj: kupa + díszoklevél
Miklós István “A Nap Pillanata” díj: kupa + díszoklevél
III. ADVENTI FOCI KUPA
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
11:00 VERHETETTLEN NYOLCAK – ÁLLATI MENŐK
11:30 ARANYCSAPAT MINI – VERHETETTLEN NYOLCAK
12:00 CSAOSOK – DLSZ TEAM
12:30 ÁLLATI MENŐK – ARANYCSAPAT MINI
13.00 DÍJÁTADÓ ÉS AJÁNDÉKOZÁS

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
2019-12-08
Időpont:
11:00 - 13:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/443419682987068/

Helyszín

Dunaújvárosi Sportcsarnok
Eszperantó út 2-4.
Dunaújváros, 2400 Magyarország