Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

I. Centrum Kupa Szuperdöntő

2019-05-17 @ 11:30 - 14:30

I. Centrum Kupa Szuperdöntő Dunaújváros

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, Gyermek-és Ifjúsági Bizottsága az idei évtől már a középiskolásoknak is lehetőséget nyújt arra, hogy bemutathassák labdarúgó tudásukat. A bizottság fő célja – azon túl, hogy rendezett keretek között biztosítson sportolási lehetőséget a középiskolások korosztályának –, hogy sportolásra és az egészséges életmódra ösztönözzék a fiatalokat és kimozdítsák őket a hétköznapok egyhangúságából és az iskolapadok mögül.

IDŐPONTOK
I. forduló 2018. november 21.
II. forduló 2019. február 18.
Szuperdöntő 2019. május 17.

A Centrum Kupa keretein belül három forduló került kiírásra. A tornán a dunaújvárosi középiskolások (fiúk és lányok egyaránt) képviseltethetik magukat.

A fordulók végén, minden csapat díszoklevelet, a dobogón végző gárdák érmeket és serleget kapnak. Természetesen különdíjak is kiosztásra kerülnek. A torna gólkirálya és gólkirálynője, a legjobb kapus és a legjobb játékos is elismerésben részesül. A Centrum Kupán résztvevő csapatok egy-egy focilabdával, illetve a játékosokat felkészítő tanárok egy-egy pólóval gazdagodnak.

A három fordulóban a legjobban teljesítő intézmény egy garnitúra mezt kap, valamint egy vándorserleget, melyet 1 éven át birtokolhatnak.

A Centrum Kupa szuperdöntőinek párosításai:

Lány mezőny

KERÓS CSAJOK – II. RÁKÓCZI (KISKUNHALAS)

Fiú mezőny

CSONTZENÉSZEK (DUNAFERR) – RUDAS

Az esemény megtekintése ingyenes!

Sok sikert kívánunk!

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
2019-05-17
Időpont:
11:30 - 14:30
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1685716648238624/

Helyszín

Dunaújvárosi Egyetem
Táncsics Mihály utca 1/A
Dunaújváros, 2400 Magyarország
+ Google Térkép