Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hot Men Dance – Sexy Valentin

2019-02-16 @ 18:00 - 20:00

Hot Men Dance – Dunaújváros Premier!

Valentin Nap alkalmából extra show-val érkezünk! A terem adottságai miatt nagyon exkluzív, ültetett előadás kerül megrendezésre!

Európa 10 legsármosabb férfi revü előadója egy felejthetetlen élményt tár elétek! Profi modellekből, táncosokból és énekesekből álló férfi revütánc csapat közismerten Európa Magic Mike-ja IV. évad alkalmából egy hamisítatlan las vegasi show-val készül amit 2,5 órában élvezhettek! Rendőrök,tűzoltók matrózok, cowboyok, jegyellenőrök, papok és jövendőbeli vőlegények veszik át az uralmat az este fölött! Ezenkívül sok-sok meglepetés műsor és szenzációs interakciók! Ez az a hely ahol igazán elengedheted magad! Szabadulj meg az gondoktól vagy csak csináljatok egy züllött csajos bulit! Garantáljuk hogy felejthetetlen élményben lesz részed!

Az est folyamán végig gondoskodunk rólatok. Már a bejáratnál személyesen fogadunk benneteket és kísérünk be a helyetekre! A hangulat fokozásáról Gomes Marins és Pietro Jackson revütánc világbajnok gondoskodik. 12 fergeteges show, Live sing, egyedülálló látvány, maximális kényeztetés, Las Vegasi hangulat!

“Ezt minden nőnek látnia kell!”

Várunk benneteket sok szeretettel!

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
2019-02-16
Időpont:
18:00 - 20:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1159419690849585/

Helyszín

Béke Étterem
Bartók tér 8.
Dunaújváros, 2400 Magyarország
+ Google Térkép