Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

HDR Not Just Run

október 31 @ 07:30 - 17:00

Október 31-én Dunaújváros ad otthont a HDR Not Just Run szezonzáró futamának, amely összehozza a kutyák és a futás szerelmeseit. A Hard Dog Race Not Just Run – Fuss velünk egy jó ügyért versenyen az egyéni teljesítményen túl közös célért is futnak a versenyzők, hiszen a nevezési díjjal mindenki hozzájárul egy fa elültetéséhez, ugyanis az esemény a 10 millió Fa projektet támogatja. A nevezéseket felnőtt, junior és csapat kategóriában várják.

Bár a Hard Dog Race neve egyet jelent a kutyás akadályfutással, a verseny szellemiségéhez méltóan minden évben megrendeznek egy akadályok nélküli futást is, ahol a fókusz a jótékonyságra, egy nemes cél támogatására irányul. A Not Just Run futamon nem az akadályoké a főszerep, a teljesítménynek azonban komoly tétje van. A 2020-as Not Just Run futam fókuszában egy zöldebb és élhetőbb jövőért, egy megújuló környezetért futnak a kétlábú és négylábú versenyzők.

A felnőtt futamok hossza 6 km, a Junior (8-14 éves korosztály) pedig 2 km. Egyik távon sincs szintidő, így kezdők és hobbifutók jelentkezését is várják hiszen saját tempójában mindenki képes teljesíteni a távot, a büszkeség és egy zöldebb jövő érdekében.

A járvány elleni védekezés érdekében számos óvintézkedést vezettek be a szervezők. Minden látogatónak számítania kell arra, hogy regisztrációra csak lázmérést követően lesz lehetőség, valamint egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. A rendezvény területén minden látogató számára kötelező lesz az orrot és a szájat is eltakaró maszk viselése, ez alól csak a futamon részt vevő, rajtszámot viselő versenyzők mentesülnek a versenypálya területén. A rendezvény területén érintésmentes kézfertőtlenítőket helyeznek ki.

Nevezési  feltételek: http://harddograce.hu/nevezes/versenyszabalyzat/

A verseny napján (október 31.) az alábbi lezárásokra kell számítani Dunaújváros területén:

  • 7:30-17:00 óra között az Alsó Duna-parti út a Lemezalakító Kft. Szabadidőparkja és a Siklói út keresztezése között, illetve a Duna sor tetejéről az Alsó Duna-parti útra vezető szakasz el lesz zárva a forgalom elől. Az elzárt területen az üzemszerűen működő cégek üzemeltetésével kapcsolatos munkát végzőknek (szennyvíztisztító telep, sóderbánya, szivattyútelep) az áthaladás biztosítva lesz.
  • Az útlezárás miatt a Barátság városrészben a régi Vidámpark parkolójáig lehet behajtani, onnantól az Alsó Duna-parti úton nem lehet közlekedni a verseny ideje alatt. Az Alsó Duna-parti útra a Magyar út felöl a katolikus templomnál (Széchenyi Pékségnél) lekanyarodva lehet behajtani. A temetőbe közlekedők is fokozottan figyeljenek arra, hogy az Alsó-Duna Parti út 7:30-tól 17:00 óráig le lesz zárva.
  • Felhívjuk a kutyasétáltatók figyelmét, hogy a Hard Dog Race verseny területén a kutyákat csak pórázon lehet vezetni, ezért a Felső-Dunapartról leindulva, kérjük, hogy kutyáikat a parcellákon lefelé pórázon vezessék.
Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
október 31
Időpont:
07:30 - 17:00
Esemény kategória:

Helyszín

Alsó Duna-part
Alsó Duna-parti út
Dunaújváros, 2400 Magyarország