Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Facelift-energatikai ránctalanitás

február 15 @ 10:00 - 16:00

Access Facelift energetikai ránctalanítás, egy gyengéd, kellemes, megnyugtató, érintés és táplálás, az arcodon, a nyakadon és a dekoltázson. Visszafordítja az öregedés jeleit, és nem csak az arcodon, hanem az egész testeden megjelenik a hatása.
Minden, amit az életed során tapasztaltál, gondoltál, éreztél, vagy átvettél másoktól, az a testedben fix nézőpontként rögzül, és ez megmutatkozik a testeden, így az arcodon is. A kezelés során számos energiát meghívunk, ezek arra szolgálnak, hogy sejtszinten megváltoztassák mindazt, amit beépítettél a testedbe. Kioldják a traumákat, eltüntetik azt, ami akadályozza a tested harmonikus működését, és beindítják ott, ahol elakadtak a folyamatok. Az Access Facelift energetikai ránctalanítás 29 féle energiát használ (több ezek közül összetett, szóval ennél sokkal többet), ezek elősegítik, hogy a tested újra erőre kapjon, és ráébredj arra a végtelen potenciálra, ami benned van. Szóval ez nem csak a ráncok eltüntetéséről szól, hanem sokkal több annál. Egy olyan belső folyamat, aminek a következtében átalakulhat benned mindaz, amit eddig az öregedésről hittél. Megszűnhetnek a korlátok, a fix nézőpontok, amik benne tartottak az öregedési folyamatban, amik miatt úgy hitted, a testednek öregednie kell.
Ennek a kezelésnek az értéke felbecsülhetetlen, hiszen nem egyszerűen arról van szó, hogy a kezelések hatására ragyogóbbá válik a külsőd, hanem arról, hogy egy teljesen új valóságot teremtesz általa. A tested felszabadul az eddigi korlátai alól, a nézőpontok, amik meghatározták eddigi irányultságodat megszűnnek, és a világod kitágul. Könnyeddé, nyitottá, felszabadulttá válsz és ez az egész testedre, és az egész életedre, a kapcsolataidra, a munkádra, és minden élethelyzetedre hatással lesz.
A tanfolyam ára 55 000 Ft.
Részletfizetésre előzetes megbeszélés alapján van lehetőség: 2 részletben.
15 éves korig ingyen (fizető felnőtt kíséretében). 15-18 éves korig, illetve ismétlőknek féláron végezhető.
Kézikönyvet fejábrát oklevelet kapsz a tanfolyam elvégzése után erről hivatalos oklevelet kapsz, és nemzetközileg regisztrált Facelift kezelő leszel.
Bejelentkezést kérek!!
Csipán Erika CF,SOP?ESSE kezelő Bántalmazást oldó
06-30-9978-835

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
február 15
Időpont:
10:00 - 16:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/468222053849896/

Helyszín

Klub Hotel
Építők útja 2.
Dunaújváros, 2400 Magyarország