Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Élni vagy félni?

június 15 @ 09:00 - 14:00

Az utolsò cikkemben az ítélkezés pszichològiai hátteréről írtam, hogy meg tudjuk érteni, milyen motiváciò rejlik a más emberre mutogatásunk mögött. A pszichològia mindig vizsgálja az egyes egészségestől eltérő viselkedés hátterét, mint a drogozás, alkoholizmus, nárciztikus személyiség zavar..hogy az adott delikvensen segìteni tudjon a tudomàny. A munkánk soràn viszont tapasztaljuk, hogy legalább ennyi segìtségre volna igényük azoknak, akik elszenvedik az adott viselkedés következményeit…
Az ítélkezés, a másik ember dolgainak rosszindulatù, megszégyenìtő vizslatása sajnos népbetegség. Nem szòlnak viszont a szakmai cikkek az áldozatokròl. Mit tegyen az az ember , aki egy ìtélkező környezetben szabadon él és fájdalommal tapasztalja a rosszindulatù vele valò foglalkozást?
Ez a nap mély szinten ad belelátást az ítélkezés valòdi, mélyben hùzòdò gyökereiről, de sokkal inkàbb ad segìtséget a szorongásban , visszahùzòdásban, félelemben élők számàra.
Vajon hogy lehet valòban , lélek szinten elengedni az ìtélkezéstől valò félelmeinket? Milyen tipusù rejtett védekezési mechanizmusokkal reagálunk erre a szindròmára, ùgy, hogy tudatában sem vagyunk annak, hogy védjük magunkat? Milyen rejtett félelem alapù reakciòink vannak, esetleg testi tüneteink, amivel el szeretnénk kerülni, hogy megsérüljünk egy minket ért kritika következtében?
Nem utolsò sorban megértjük, hogy mi a dolgunk, a megfejlődni valònk ebben a helyzetben és mind pszichològiailag , mind spirituálisan mivel vonzzuk a ránk ujjal mutogatòkat? Mi a fel nem ismert saját felelősségünk ebben?
Végezetül megtanuljuk a legmagasabb szintjét az ìtéletmentes gondolkodásnak is , illetve hogy hogyan gyògyuljunk ki az ìtélettől valò félelmeinkből, hogy szabadon kezdjünk élni…nem egy életen át félni..

A kurzus korlátozott létszámù, ìgy helyfoglalás szükséges, ez egy privátban az oldalnak ìrt üzenetben történik.
A helyed akkor biztosìtott, ha a jelentkezésedet konkretizàltuk.
További részleteket a jelentkezésnél pontosìtunk.

Ìtélkezés mentes és félelem nélküli napokat kìvánok Mindenkinek! ❤

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
június 15
Időpont:
09:00 - 14:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/326358038046238/

Helyszín

Dunaújváros
Magyarország + Google Térkép