Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A nagy hangpróba -1 nap

július 15 @ 19:00 - 21:00

Felkészültél egy egyedülálló mozis élményre?

Akkor tedd próbára a KULTIK Dunaújváros új Christie VIVE audió hangrendszerét!
Hallgasd meg a világ egyik legsikeresebb zeneszerzőjének, Hans Zimmernek koncertjét, most ingyenesen!
Várunk szeretettel, július 15. 19.00-tól a KULTIK Dunaújváros -1. napján!

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Egy regisztrációval maximum két főt tudunk fogadni.
Regisztráció menete: küldd el e-mailben a regisztracio@kultik.hu –ra nevedet és hogy egyedül, vagy ketten érkeznétek a vetítésre, mi pedig egy válaszlevélben küldjük majd a jegyeket, mellyel részt vehettek az eseményen. Email címedre csak a regisztrációhoz van szükség, marketing célokra nem használjuk, az esemény után töröljük rendszerünkből.

A koncertről:
Hans Zimmer: Live in Prague
Hans Zimmer európai turnéjának utolsó állomása a cseh főváros volt. A prágai O2 Arena a kritikusok által egekig magasztalt turné teljes stábjának, összesen 72 zenésznek adott otthont. Az Oscar-díjas mestert elkísérte többek között egy teljes szimfonikus zenekar és kórus, valamint 21 fős saját csapata, legközelebbi zenészbarátai és munkatársai, köztük Johnny Marr gitáros (The Smiths). A telt házas esten Zimmer mintegy 17.000 néző előtt mutathatta be élőben páratlan karrierjének legkiemelkedőbb filmzenéit, a legmodernebb 3 dimenziós fénytechnikával, és díjnyertes hangtechnikával kiegészülve.
Hans Zimmert 10 alkalommal jelölték Academy Award-ra, az Oroszlánkirályért pedig meg is kapta a legjobb filmzenéért járó Oscart. Számos egyéb jelölés mellett a zeneszerző 2 Golden Globe, 4 Grammys, 4 Satellite Awards, 3 Saturn Awards és 3 Classical Brit Awards díjjal is büszkélkedhet. A “Live In Prague” show során is sikerfilmek zenéi csendülnek majd fel: többek között a Gladiátor, Interstellar – Csillagok között, A Da Vinci Kód, Karib-tenger kalózai, Sherlock Holmes, A Sötét lovag trilógia, Oroszlánkirály, Az utolsó esély, Inception – Eredet, Az esőember, Miss Daisy sofőrje, és a sor még nem ért véget.

Dunaujvaros

Részletek

Dátum:
július 15
Időpont:
19:00 - 21:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/268085221191867/

Helyszín

Dózsa Mozicentrum
Dózsa György tér 1.
Dunaújváros, 2400 Magyarország