Dallam Klub 2400 – Beretka Ádám

Egy év pihenő után újra felcsendülnek az Anakonda akkordjai. Bizony a Beton.Hofi slágernek jót tett ez a kényszerpihenő, utoljára a kereskedelmi televízió tehetségkutatójában hallhattuk, most új köntösben – már ami a vizuális külsőt jelenti – itt “sziszeg” a lábunk alatt, a dallam meg már bele is kúszott a fülünkbe…
Tökéletes profizmus, elmaradhatatlan őszinteség, lelkesedés, hitelesség. Ádám otthon van a nagybetűs ZENÉBEN, jól áll neki, és már nem is lehetne más szerepkörben elképzelni. Maradjon is így!

HELLÓ ÁDÁM, HELLÓ ZENE!

Persze az elmúlt időszakban nem csak ennek a dalnak feldolgozásán dolgozott, többek között megmutathatta tehetségét egy tengeri zarándoklaton, pontosabban az Adriai-tengeren hajókázva Dubrovnik és Kotor között, melyről Gerő András, a túra egyik résztvevőjének beszámolójából is megtudhatunk részleteket:

Versenyen kívül – Beszámoló a Sea Camino tengeri zarándoklatról

ÁDÁM ÉS A GITÁRJA

Persze nem csak külföldön lehet zenélni, hanem akár a Petőfi Rádió stúdiójában is. Könnyed hangulatú beszélgetés és mini koncert a Hajrá magyarok! című műsorban, melyről ha lemaradtunk, most (is) pótolhatjuk:

MÉG SOKÁIG!

Beretka Ádám zenei lista

További friss hírek, érdekességek:

 Beretka Ádám

 

Dunaujvaros