Sugárúti Fesztivál 2022

Hamarosan szombat, és elstartol a 2022-es Sugárúti Fesztivál programsorozata a belvárosban, a Vasmű úton. Kikapcsolódás, szórakozás kicsiknek és nagyoknak, múltidéző kulturális kavalkád. Bízunk benne, hogy jól fogja érezni magát, kérjük tartson velünk, sok szeretettel várjuk rendhagyó, reméljük hagyományteremtő eseményünkön.

A DANUrB – Danube Urban Brand – keretein belül megvalósuló közösségi kulturális fesztivál és placemaking esemény, melynek a projekttel összhangban célja, hogy a helyi kulturális értékekre és örökségre hívja fel a figyelmet a meglévő programok összekötésével, valamint újabb összefogások kialakulását elősegítve.
A fesztivál fő tematikája Dunaújváros identitása és építészeti valamint kulturális öröksége. Ezt megünnepelvén alakul egy napra a város legforgalmasabb és egyik legérdekesebb utcájának – a Vasmű útnak – egy része sétáló utcává, melyet a helyi lakók és közösségek által szervezett programok töltenek meg!
A fesztivál idejére, reggel nyolctól éjfélig, lezárjuk a Vasmű út Kohász utca és a Kossuth Lajos utca közötti szakaszát, ahol minden érdeklődőt szeretettel várunk különböző kulturális programjaink: előadások, vetítések, gyerekjátékok, kiállítások, koncertek, vendéglátás és nosztalgia beszélgetések. A programok reggel tíztől este tízig tartanak.

Sugárúti Fesztivál

PROGRAMHELYSZÍNEK:

 

PROGRAMOK:

Letölthető programfüzet – sugaruti_fesztival_programfuzet.pdf

LEZÁRÁSOK/KORLÁTOZÁSOK A RENDEZVÉNY IDEJE ALATT:

Így alakul a forgalom a Sugárúti Fesztivál ideje alatt

Dunaujvaros