Dunaújváros a Viberen

Miért ne? Tettem fel újra a kérdést magamban, miközben leporoltam a Viber csatornát bemutató felületet. Mikor ha nem most, amikor épp leállt a legnépszerűbb közösségi oldal?

HELLÓ DUNAÚJVÁROS!

DUNAÚJVÁROS a VIBEREN!

Vágd zsebre Dunaújvárost!

Tájékozódj, csevegj, kérj segítséget, vagy segítsd a többieket információkkal, hírekkel, töltsük meg közösen a virtuális teret Viberen is!

MI IS EZ AZ EGÉSZ?
Talán ott van mindenkinek a telefonján a népszerű csevegőprogram, és nem is kell bemutatni a Viber szolgáltatását. Hasonlóan a többi csevegőalkalmazáshoz a mobiltelefonunknak megfelelő telepítőcsomagot beszerezve – ha még nincs meg – máris csatlakozhatunk a virtuális városi közösséghez.

MI KELL HOZZÁ?
Természetesen amennyiben telefonunkkal már benne vagyunk a rendszerben, akár számítógépre is telepíthetjük, ezzel talán még könnyebbé válhat a kapcsolattartás. A megfelelő számítógépes programokat keressétek a viber oldalán.

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?
Amennyiben már sikeresen csatlakoztál a viber hálózatához, vagy már ott is vagy, nincs is más dolgod, mint elfogadni meghívást, hogy te is tagja legyél közösségünknek.
Telefonoddal olvasd be a következő QR kódot, vagy kódra kattintva automatikusan megnyitható a közösségi tér csatlakozó felülete.

MEGHÍVÓ A CSATLAKOZÁSHOZ

 


CSATLAKOZZ!

Sok szeretettel várjuk a jelentkezőket!

MIT CSINÁLHATSZ A CSOPORTBAN ÉS MIT NEM?
A csoportban kézhez kapod a friss híreket, programajánlókat, de a kötetlen beszélgetésen túl, természetesen mindenkinek lehetősége van saját tartalmakat, hirdetéseket közzétenni, illetve ha tetszik, meghívhatod ismerőseidet, családtagjaidat is. Legyünk minél többen!

Pár dologra azért figyeljünk! Nem, nem szeretnénk politikai szemétdombot, ezért válogasd meg a megosztásra szánt tartalmakat, feleslegesen ne generáljunk feszültséget, főleg ismeretlenül.

Amikért mindenképpen törlés jár:

  • személyeskedő, másokat becsmérlő bejegyzések
  • többször elhelyezett azonos, ismétlődő tartalom
  • obszcén, trágár szavak használata

Mindezek ellenére bízzunk abban, hogy egy vidám virtuális közösségi tér alakulhat ki, sokak örömére.

Köszönjük ha ismerőseidet is meghívod, legyünk minél többen!

Dunaujvaros