ÉLESZTŐ – Lokálpatrióta közösség Dunaújvárosért

Tenni városunkért, hogy jobb, szebb élhető legyen, ez egy igazi lokálpatriótának nem is kérdés, pláne, ha sok jó ember egy közös ügyért dolgozik, abból csakis valami jó dolog születhet. A nem is oly régen alakult tenni akaró közösség debütáló rendezvénye, az április 11-re tervezett online költészet napi kulturális műsor, melyben a versek mellett számíthatunk majd, zenére, énekre, de prózai elemek is helyet kapnak a monstre, több órás programban. Színes, érdekes műsorterv állt már össze, és szerintem nem árulok el nagy titkot, hogy már hetek óta zajlanak az egyeztetések, megbeszélések, hogy minél tökéletesebb, sokszínűbb legyen az online kultúradás, melynek a Kortárs Művészeti Intézet ad otthont, a mindenkori szabályok betartásával.

Az ÉLESZTŐK facebook csoportban látható és követhető
online adás tervezett időpontja:

április 11. 15.00-19:00

Ez persze még nem minden! Neked, kedves olvasónak, versbarátnak is megadatott a lehetőség, hogy beleszólj, alakíts a műsorterven, hiszen versmondóink elmondják, de akár te is elmondhatod kedvenc versedet.

A kéréseket, megkereséseket a műsor szerkesztői a következő email címen fogadják:

elesztodunaujvaros@gmail.com

vagy egyszerűen keresd az Élesztő csoportot a facebookon:

 ÉLESZTŐ – Lokálpatrióta közösség Dunaújvárosért

FIGYELEM! március 25-én, csütörtökön éjfélig várják a versmondók jelentkezését!

Ha verset kérsz, ne felejtsd el feltüntetni a költemény szerzőjét és címét sem, ha pedig verset mondanál, ne felejtsd el megadni pontos elérhetőségedet!

Jelentkezz, vedd fel velünk a kapcsolatot, légy TE is része ennek a remek kezdeményezésnek, ünnepeljük együtt a KÖLTÉSZET NAPJÁT!

A versmaraton után sem fogunk pihenni, tele vagyunk tervekkel, ötletekkel, de természetesen számítunk RÁD is, maradjunk kapcsolatban, tegyünk közösen szeretett városunkért, mert hisszük, és tudjuk, hogy a világ egyik legjobb helye: DUNAÚJVÁROS

ÉLESZTŐ csoportól és a költészet napi programróldunaujvaros.com

Dunaujvaros