Dallam Klub 2400 – Jeanny

Egészen különlegesnek mondható a most következő Jeanny dal, hiszen a videó készítéséből az alapvetően várostörténeti blog, a dunaujvarosmesel.hu oldal szerkesztője is kivette a részét, már ami amit ilyen esetben a kamera mögött meg lehet tenni. Közös munka, közös projekt, amiben öröm volt részt venni.

Egy kis személyes visszatekintő – kamerán innen:
Kihasználva a hirtelen jött tavaszi időt, egy kicsit barangoltunk a városban. Ritkábban látogatott forgatási helyszínek után kutatva jutottunk el például a Délivárosba, de megálltunk az ikonikusnak számító papírgyári víztoronynál, illetve a csónakház stégjénél is. Az igazán jó hangulatú forgatás, annak ellenére, hogy az első ilyen közös munka volt, gördülékenyen ment, sorra jöttek a jobbnál jobb ötletek, melyekből a videóban is lehet látni részleteket. Nagy öröm, hogy nem minden végezte a lomtárban. Folytatás? Perszehogy!

Jeanny a forgatásról – a kamerán túl:
Szuper volt az a nap mikor a forgatás történt. Nagyon öszhangba voltunk Tomival és ahogy a felvételeken is látszik, klassz lett a videó. Bátran ki lehet jelenteni, hogy a felvételekkel meg voltam elégedve és első olyan klippem ami tényleg értékelhetőbb. Boldog vagyok, hogy segitségemre volt és elvállalta a munkát. Mégegyszer köszönöm! Mindenkinek szép napot és sétáljatok a friss levegőn sokat. Jót tesz az egészségnek. Remélem érkezünk még jobbnál jobb klippekel majd.

Szuper nap eredménye pedig mai naptól látható, hallható, fogadjátok sok-sok szeretettel! A dal címe: Másvilág.

Jeanny

 

Dunaujvaros