Tengerszem – Online

Igazi zenei különlegességgel várta volna az érdeklődőket holnap délután az MMK színházterme, de a korlátozások teljesen felborították a műsortervet. Azaz nem egészen, hiszen az MMK szuper csapatának köszönhetően – tavaly megérdemelten elnyerték a megtisztelő DUNAÚJVÁROS KEDVENCE címet – a holnapi koncertet nappalinkból, akár fotelból képernyőinken ONLINE követhetük végig. Nincs is más teendőnk, mint megfelelő időben az intézmény facebook oldalára kattintani.

MMK Dunaújváros

KEZDÉS: 18 óra

Garantált első soros élmény, lemaradni róla kár lenne!

A Tengerszem zenekarról röviden:

A zenekar első lemeze a szeptemberi Hammerworld magazin CD mellékelteként jelent meg. Az eredetileg rock/metal felfogású dalokat ezen a koncerten torzítás mentesen, unplugged verzióban adják majd elő. Vendégük lesz Sinha Róbert gitárművész, aki a lemezen két dalban is játszik, ezek egyikében (Gaia) pedig társszerzőként is megmutatkozik.
Danics Dóra a csapat énekese, akit a 2013-as X faktor (és a széria első női) győzteseként lehetett megismerni. Egy barátságos véletlennek köszönhetően csöppent bele a fémzenék világába. Mazán Attila a hajdani Dunaújvárosi zenekar, a Gyöngyvér lévén lehet ismerős főleg az underground zenék kedvelőinek körében. Annak idején több alkalommal is adtak közös koncertet a -mára már sajnos megboldogult – Viadana Kamarakórussal.
Sinha Róbert 2006-ban a Holland királyi zeneakadémián szerezte meg zenész diplomáját klasszikus gitár szakon. Azóta természetesen már számos hazai (Boggie, Herczku Ági, Lackfi János) és külföldi (Emma Brown) előadóval volt alkalma együtt dolgozni, illetve körbejárni a világot.

Még több információ, érdekesség a zenekarról:

Tengerszem

Dunaujvaros