Kollányi Zsuzsi énekesnő előadásában hallható  A város csillaga című dal, mely azzal a nem titkolt szándékkal készült, – az ötletgazdák elképzelése szerint – hogy zenében is hallható, illetve látható legyen, Dunaújvárosnak bizony vannak értékei, szépségei. Ilyen produkció pedig nem készült az elmúlt 10-11 évben, pláne nem ilyen körülmények között.

A dal mellé – természetesen – videoklip is készült, ahol hellyel-közzel betekintést nyerhetünk szeretett városunk mindennapjaiba. A videóban feltűnnek az ismert helyszínek, élményfürdő,  az elkészült felújított Fabó Éva Sportuszoda, a kilátó, a Bartók Kamaraszínház, de naná, ott van az öntelt mackónk, békáink, aratóink, és ki nem maradhatnak a vasműs képsorok sem. Mindezeken felül találkozhatunk a jövő reménységeivel; a fiatal tornászokkal, kézilabdásokkal, kajakosokkal, bringásokkal, és a focistákkal is.
Hogy mi minden fért volna még bele ebbe a pár percbe, arról majd szóljon a következő dunaújvárosi dal. Reméljük nem kell rá ennyit várni.

Most pedig szóljon Dunaújváros Dala, A város csillaga – Kollányi Zsuzsi előadásában, fogadjátok sok szeretettel, délután 16:30-tól pedig akár élőben is meghallgathatjátok a Városháza téren.

Dunaujvaros