Mikus Edvárdot legtöbben talán a főzőtudományban elért sikerei miatt ismerhetik, Dunaújvárosban a Pintes pince éttermében szívta magába a szakma fortélyait nagyapja, Mikus Ferenc mellett, majd nem sokkal később már a budapesti Gellért Szálló, és Gundel éttermeiben folytatta szakmai tanulmányait.
Most viszont egészen más oldaláról ismerhetjük meg Edvárdot, de erről meséljen ő maga:

“A főzés mellett egy másik művészeti ág, a zene is végigkíséri az életemet, zeneiskolában csellóztam, majd baritonon játszottam 8 évig. Nem titkolt vágyam volt színpadon állni, saját dalaimat előadva átadni az érzéseimet a közönségnek. Közel egy éve pedig kicsit komolyabban is foglalkozom az énekléssel, zenekarommal pedig egyre több helyen tudjuk magunkat megmutatni.
Legújabb dalom, az Éjjel-nappal, melyben megpróbáltuk egy egész életen átívelő kapcsolat történetét elmesélni, remélem sikerült, fogadjátok sok szeretettel.”

További friss információkért keresd a facebookon:

Mikus Edvárd

Dunaujvaros